Καλωσορίστε στο εργοστάσιο κοσμήματος Λουξεμβούργο, πραγματικό εργοστάσιο κοσμήματος διαμαντιών 18K στερεό χρυσό. Καλύτερη της Κίνας κοσμήματος εργοστασίων χονδρική παγκόσμια ναυτιλία κοσμήματος διαμαντιών πολυτέλειας 18K χρυσή.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Luxury Jewelry Company

Είμαι Online Chat Now
Επιθυμώ πάντα να αγοράσω το κόσμημά σας. Όλο το κόσμημα είναι πολύ καλής ποιότητας. Όλο το κόσμημα είναι πραγματικά διαμάντια και ο πραγματικός χρυσός, διατηρεί την εργασία καλής ποιότητας.

—— Nouf

Η Anne είναι ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης μου. Είστε πολύ τίμιοι και επαγγελματικοί. Αγοράζω μόνο το κόσμημα από σας

—— Alhajrie

Το κόσμημά σας με έχει ικανοποιήσει κάθε φορά. Αγαπώ με σας

—— Sanni

Luxury Jewelry Company

1 2 3 4
Luxury Jewelry Company Luxury Jewelry Company Luxury Jewelry Company Luxury Jewelry Company

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Οποιοδήποτε εμπορικό σήμα
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-3500000
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

Σας ευχαριστώ για τον επίσημο ιστοχώρο Λουξεμβούργο κοσμήματος επίσκεψης. Είμαστε χρυσός πολυτέλειας υψηλών σημείων και επαγγελματίας εργοστασίων κοσμήματος διαμαντιών να καταστήσουμε πραγματικό 18K χρυσό και φυσικό ΕΝΑΝΤΊΟΝ του κοσμήματος εμπορικών σημάτων διαμαντιών. Με τα έτη χρυσής παραγωγής κοσμήματος ποιοτικής ειδικευμένης εργασίας και τους πλουσίους της διεθνούς εμπειρίας εμπορικών συναλλαγών, είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση ενός εξαιρετικού κοσμήματος πολυτέλειας διατάζοντας την εμπειρία στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

 

Υποσχόμαστε:
1. Παρέχουμε μόνο τον πραγματικούς χρυσό και το διαμάντι πολυτέλειας για το κόσμημα που κάνουμε.
2. Το πραγματικό jewely πρόσωπο αλάτων για να προσφέρει τους πελάτες μας με την επαγγελματική διαταγή κοσμήματος βοηθά.
3. Αγαθά παράδοσης στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο speedly και ακίνδυνα.
4. Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών απάντησης σε 24 ώρες κάθε μέρα.

 

 

Τοπ 7 λόγοι που διατάζουν με το κόσμημα-Λουξεμβούργο

 

1. Μια ευρεία επιλογή των ποιοτικών προϊόντων
Τα νέα προϊόντα προστίθενται κάθε εβδομάδα σε www.jewelry- Λουξεμβούργο το .com. Το καινοτόμο εμπορικό τμήμα μας ψάχνει συνεχώς για τα προϊόντα εξεχουσών θέσεων για να προσελκύσει και να ικανοποιήσει την ευρεία απαίτηση της βάσης πελατών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας σας με την ευρεία επιλογή μας τοπ προϊόντων εγκοπών σε τιμές πάτους!

 

2. Πάντα χαμηλές τιμές
Επειδή είμαστε ο κατασκευαστής του κοσμήματος πολυτέλειας με το εργοστάσιο κοσμήματος χρυσού μας και διαμαντιών. Το κόσμημα Λουξεμβούργο έχει πρόσβαση στην περισσότερη τεχνολογία εξεχουσών θέσεων. Το αποτέλεσμα απεικονίζεται στην τιμή και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

3. Πεπειραμένη υποστήριξη προϊόντων
Το κεντρικό χέρι μας διοικητικών μεριμνών και γυναικείων καλτσών εξετάζει κάθε προϊόν πριν από να στείλει το έξω στους πελάτες μας. Το καλά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που να έχετε για την αγορά σας.

 

4. Επαγγελματική συσκευασία γρήγορα ναυτιλίας
Οι πελάτες Λουξεμβούργο κοσμήματος είναι πάντα έκπληκτοι από πόσο γρήγορα λαμβάνουν τη διαταγή τους από μας, ακόμα και όταν τοποθετήθηκαν οι διαταγές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το κόσμημα Λουξεμβούργο είναι σε θέση να προσφέρει παγκοσμίως τις σαφείς μεθόδους ναυτιλίας όπως DHL, Aramex και το ταχυδρομείο EMS. Τα επαγγελματικά στέλνοντας πρόσωπα αποθηκών εμπορευμάτων θα πάρουν την καλή προσοχή των διαταγών σας με να σιγουρευτούν ότι συσκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα μας.

 

5. Φιλική εξυπηρέτηση πελατών
Εκτιμούμε τη σχέση με τους πελάτες όπως σας, έτσι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι σωστή εδώ αναμονή να βοηθήσουν. Προσθέτουμε με συνέπεια τα νέα προϊόντα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι το προσωπικό μας είναι καλά - εκπαιδευμένος στις πιό πρόσφατες τάσεις και τις προσφορές. η ζωντανή υπηρεσία συνομιλίας ώρας 24 ωρών είναι διαθέσιμη για τη λήψη όλων των διαβουλεύσεων και των ερευνών σας. Η ικανοποίησή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.

 

6. Σεβασμός της μυστικότητάς σας
Το κόσμημα Λουξεμβούργο σέβεται το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή σας. Ο στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας και δεν είμαστε στην επιχείρηση της διανομής των πληροφοριών σας με άλλους. Όλο το στοιχείο πελατών εξασφαλίζεται από τα επαγγελματικά πρόσωπα πωλήσεών μας.

 

7. 7 επιστροφή ημερών/πολιτική ανταλλαγής
Εάν τα στοιχεία που λαμβάνετε είναι ελαττωματικά, μπορείτε να το επιστρέψετε σε μας μέσα σε 7 ημέρες για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή. Παρακαλώ εκθέστε το defectness σε μας με τις εικόνες απόδειξης, μετά από να επιβεβαιώσει το, θα σας καθοδηγήσουμε το επόμενο βήμα πώς να το κάνουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Luxury Jewelry Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Anni

Τηλ.:: +86 15177165663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς